Ne Kapitenu, ti si Sjebo – Kevin Panter, Balast Partizana

U danima koji su nenormalni, kada se dešava nešto što nikada nije viđeno na ovim prostorima, so na ranu dosipa pad Partizana koji od dve pobede viška dolazi do toga da kući gubi dve tekme i ide u Madrid na klanje u petoj utakmici. Zašto? Pa veoma je jasno, ima neprofesionalnog kapitena, koji je povrh svega iziritirao celu redakciju ovog sajta idiotskim govorom posle četvrte utakmice.

Generalno pun nam je kurac svega. Vidite šta se dešava u zemlji koja se raspada. Imamo sinergiju maloumništva sa televizija i onih sa tik toka, i ostalih sranja, tako da nam i nije čudan ishod. Nećemo da kenjamo o tome niti da pričamo mnogo, jer je sve ispričano. To da li je Pink ili zapadne vrednosti, i to nas boli kurac, po nama je to pola-pola, isti djavo su mi i Mitrović i američki debiliteti. Više me interesuje to što mi NVO pišu školske i zakone o deci nego ovo. Jer deca imaju prava znate.

Elem da se vratimo na ono što nam je ubolo žicu. Kaže Kevin Panter posle četvrte utakmice :”Sjebali smo”

izvor: Printscreen/Mozzartsport.com

Ne majstore, ti si sjebo.

Nismo mi nego TI. Vodiš 15 na minut do kraja u Madridu i upecajute španska govna na foru. Jer si ti taj baja iz Bronksa i ne daš na sebe, hoćeš da se biješ. Ovde ćemo sada da napravimo sečku, jer će većina vas da počne da nam kenja kako nije on kriv, kako su španci posle sredili da ne dobiju kazne da nas sjebu i sve to. DA, donekle ste u pravu, ali to ne menja da je Panter ispao glup.

Pazite sad ovo. Incident u Madridu se deli na dva dela. Prvi deo je dok je igra, Ljulj udara Pantera, i to ne ulazi u ono kada kreće tuča, to se ne gleda, jer je u toku igre, i za to služi sudija koji je na terenu. Šta tu radi naš kapiten? Ide korak, dva po loptu, onda se vraća natrag i zaleće se ka Ljulju, što je poslastica za španski orjentisanu disciplinsku komisiju, jer po to tome on je u suštini inicirao incident, ne Ljulj koji ima pravo maj-gerijem da ga udari dok traje igra. Naravno, posle jednako neinteligentni u toj situaciji, Lesor, pravi glupost i to je to.

I sad nama kaže kapiten “sjebali smo.” Ne brate, ti si sjebo, samo ti i niko više, kapiten si a glupo rezonuješ, profesionalac, u timu koji je u najboljoj formi koji lagano može da uzme titulu prvaka Evrope. Sjebo si milion puta proše godine, sa dobrom odbranom protiv Holanda, u derbiju kući si sjebo, protiv Baskonije, ali sve to ne bi niko pamtio da nasnisi sada uništio. Nije niko kriv u Areni što se gubi iako smo imali šanse, ne bi uopšte došlo do ovoga da nam kapiten ima malo, ali samo malo mozga.

Mogao je da se okrene prema Ljulju i da mu se smeje, da ga ponižava, da mu da loptu i da mu kaže :”što si nervozan brate, hoćes loptu, drugi put.” Ali ne, on je ta faca iz huda. I na kraju krajeva, kao kapiten, i najplaćeniji igrač, imaš da ćutiš dok te biju jer je to tvoj posao. Profesionalac si.

Rezultat svega: Suspenzija njega, Lesora i povreda Egzuma.

KAPITENSKI !!!

I džaba ti brate 5,6 dobrih utakmica u drugom delu polusezone, kada realno nisi pouzdan tip. Džaba ti i trojka protiv Monaka i Reala, kada si sada ovo sve uradio. Jer si samo raspalio maštu i nade ovog jebanog i usranog naroda, podigao na neke neslućene visine, da bi ga posle bacio u provaliju. Mnogo je bolje da se ne nadaš ništa, kao navijači Zvezde nego ovo. Oni braća znaju da nemaju ništa kad krene Evropa i to je to. P.S. poseban pozdrav za one botove koji sad po naredjenju iz centrale prozivaju kako mi radimo sa SNSom i kako smo zajedno utakmicu hteli da odigramo. Braćo, Bajkova torta ne bledi.

Elem, mi sada od 2-0 idemo na klanje u Madrid. Bravo Kapitenu !!!

Tako da ukoliko je moguće, prva i osnovna stvar koju Partizan mora da uradi na leto, jeste zahvaljivanje Panteru, i ostanak Egzuma. Izvini brate, ali ti nisi veći od Partizana. Koliko god to zvučalo nekome nelogično, u poređenju sa KK Partizan, nisi ni zrno peska na plaži.

 

P.S.

E sada, za kraj, svi oni koji kao kritikuju Partizan jer je igrao, da li mislite da bi ako Vlada Srbije hoće da se igra, neko smeo u Partizanu da kaže da neće? Tako da to psovanje znate na koju adresu treba da ide, ne na Partizan. U protivnom i vi jedite govna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *