Dalas Kaubojsi – Njujork Džajants  Najava i Tipovi

  •  
  •  
  •  
  •  

Četvrtak nam nije bio nešto posebno uspešan, ali nam je pokazao da na strani i protiv malo jačih odbrana, Flako je ništa drugo do prosečan kvoterbek, ako ne i nešto ispod toga. Ali avaj, okrećemo se novim izazovima. Za utakmicu koju ćemo detaljno analizirati u ovom kolu izabrali smo, pa koju drugu do one između dve najskuplje franšize. Ne zove se džabe ovo “The Game of America”. Blagoje Vam donosi ostatak nedeljnih tekmi u posebnom pregledu koji možete da nađete ovde

A da mi polako krenemo sa našim poslom.

Dalas Kaubojsi – Njujork Džajants  Najava

Uvek kada se susreću Divovi i Kauboji, kakav god da im je skor, oni jednostavno ne smeju da izgube ovaj meč. Mnogo toga je na stolu, ali prestiž je najbitniji. Kako će beli Teksašani da podnesu poraz od tamo nekih šatro liberala iz Velike Jabuke, ili obratno. Kako da nekog super fensi i modernog tipa, zajebavaju oni redneksi sa juga. Sada je pored toga situacija vrlo gadna, jer su oba tima startovala sa porazima, i 0-2 odmah na početku sezone nije baš poželjno, posebno ako ste u diviziji sa šampionima. Džajantsi su i pružili neki otpor Jaguarima i imali šanse, dok su Kauboji, još jednom potvrdili da nemaju dobrog kvoterbeka, uprkos Preskotovim povremenim bljescima. Ono što raduje jeste duel dva najperspektivnija raningbeka u ligi, Eliota i broja dva na ovom draftu, Sekuona Barklija. Biće to samo tako tepanje, što bi Vranjanci rekli.

Dalas Kaubojsi – Njujork Džajants Tipovi

Samo da Vam odmah kažemo, ovde će utakmicu odlučiti sekonderi Džajantsa. Ukoliko budu na svom nivou, i jednom uznemire Preskota, ćao Kauboji, ukoliko ne urade to, Dalas i ima šansu. Domaći su vrlo tanki sa hvatačkim opcijama, verovatno će Eliot nositi loptu mnogo više od 15 puta koliko je to uradio protiv Karoline, ali to znači da će se i trošiti dosta. Sa druge strane, Mening mora da bude makar malo normalan i Džajantsi neće da imaju mnogo problema u napadu. Tu je Barkli, tu je Odel Bekam Junior koji je još uvek tih i nije se nešto mnogo kurčio u prvoj tekmi sezone. Kec na Dalas je 1.65, što nam baš i nije jasno. Sa naše tačke gledišta, jeste i domaći teren bitan, i jeste i Njujork nestabilan na strani, ali videli smo protiv Karoline koliko je bezopasan napad Kauboja. Minus nam je prvi pik, na 41.5 poena, dok je drugi dvojka na 2.2. Kombinacija ova dva Vam je u Max Betu čak 4.07.

41.5 manje 1.85

2 & –  4.07

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *