Liga Šampiona Najava i Predlozi za Klađenje

  •  
  •  
  •  
  •  

Toliko iščekivan početak ovogodišnje Lige Šampiona je konačno došao, mi smo tu da damo predloge i da Vam malo olakšamo potragu za dodatnim kešom.. U sledećih nekoliko redova, iznećemo naše mišljenje o parovima koji su po nama najlakši za gađanje večeras.

 

Barselona – PSV

Posle mučenja u Sosijedadu, nemojte misliti da će Barsa i jednog momenta olako shvatiti PSV. Iako imaju istoriju poslovanja solidnu, ipak je to Liga Šampiona, i pride prva utakmica, tako da će Mesi i ekipa biti našpanovani baš jako. Dva pogotka u prvom Balugrane nose kvotu 2.05 u Pinn Bet Kladionicama.. Jurite to.

Zvezda – Napoli

Jebaćete nam majku, ali na 1.7 dvojku nama je ovo poklon. Od jutros raste pobeda Napolija, jer smo se napalili kao majmuni i uplaćujemo na keca, ali to ipak, nije realno. Voleli bi svi da Zvezda pobedi, ali nakon par kikseva u prvenstvu, i zajebancije sa navijačima, koja, ipak nije toliko velika koliko bi Informer i Telegraf voleli, budite ubeđeni da Anćeloti ima da utegne sve linije za ovaj meč i odigra ono njegovo funjarski 2 & 0-2. Kvota 3.9 u Soccer kladionicama.

Liverpul – PSŽ

Ljudi 1+I&3+ kraj je 1.7.. Pa ima li bolji polaz od ovog recite i sami. Zar stvarno mislite da neće biti golova na ovom meču, u kome su napadi zastrašujući? Ono kao Mbape, salah, Nejmar, Kutinjo, Mane itd….

Klub Briž – Dortmund

Briž je ofanzivan tim po difoltu, i njihovi nastupi u LŠ su uvek bili puni golova. Dortmund je počeo solidno što se golova tiče Bundesligu, i mislimo da će tako i nastaviti. Na mahove nam se čini, da vidimo one stare Milionere iz vremena Tuhela i posebno Klopa, tako da ćemo i ovu utakmicu probati sa 1+I&3+, na 1.8 kvotu. Jednostavno Belgijanci su ofanzivni, Borusije takođe, nema se šta mnogo razmišljati.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *