Liga Šampiona – Najava i Tipovi za SREDU !

  •  
  •  
  •  
  •  

Prvo, da pozdravimo Dušana Tadića i da mu ga nabijemo majci i njemu i Huntelaru, jer su se juče drkali protiv Dinama, i umesto da su davali golove oni su nam obarali listiće.

Crveni na AEK-u smo prošli, i neko se ovajdio ako nas je to poslušao.

No, idemo dalje. Danas su na programu još tri meča kvalifikacija za LŠ, i imamo nešto spremno za Vas, naše verne čitaoce i pratioce.

 

PAOK – Benfika

Još odavno smo mislili, tj tačniji da budemo, nakon eliminacije Bazela, da će PAOK ove godine da uđe u LŠ. I Grci guraju samo tako. Nije da sad mi kenjamo tu nešto zbog Prijovića, već Vam ovo kažemo zato što im je time dobar. I taktički i tehnički, a koncepcijski su vrlo nezgodni jer imaju ovog našeg banzu koji je atipičan za čuvanje. Ova utakmica nam je za od 2-3 gola, sa tim da ne bi smo smeli da prognoziramo konačnog pobednika, jer ipak Benfika je Benfika, iako malo slabija nego inače. Isto tako kao i juče za AEK i MOL, gađajte crveni.

2-3  kvota 1.97 PinnBet

PSV – BATE Borisov

Nema mnogo filozofije, PSV će da otkine Beloruse, koji su još kod svoje kuće nagovestili da nemaju kvaliteta da se izbore sa Filipsovcima. Kao što smo i tada videli, čim budu ušli u mašinu Holanđana, ćao Selma. Za nas je ovde kec pod obavezno, a kec sa hendikepom nešto što jednostavno mora da se proba.

1 kvota 1,37

H1 kvota 1.87

Salcburg – Crvena Zvezda

I došli smo do najzanimljivijeg meča dana, kog svi u našoj zemlji očekuju. Napaljenost je na vrhuncu, pivo je spremno, e sada da li će neko navijati da Zvezda prođe ili ispadne, mi to ne znamo. Što se utakmice same tiče, nećemo da je analiziramo, jer šta god da kažemo, jebaćete nam majku, jer ne gledate ovo racionalno. (igrajte da će da bude penal!!)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *