Liga Šampiona – Najava i Tipovi za UTORAK

  •  
  •  
  •  
  •  

Pozdrav čitaoci, imali smo obaveza pa nismo toliko mogli da se posvetimo pisanju naših članaka.

Prinova nam je stigla, pa se redakcija na čelu sa mojom malenkošću par dana razbijala i od posla, a i od pića

Danas ćemo da skratimo malo naše uobičajene tipove i da iznesemo mišljenje kroz ovakav format.

 

Dinamo Zagreb – Jang Bojs

Ako je Partizan prošle godine mogao da bije ovakave Bojse, koji su malo promenili tim u odnosu na tada, budite ubeđeni da će Dinamo da ih prođe. Mi lično smo ih igrali X2 u Bernu, i da je Hajrović zaboo gol umesto stativu, sada ne bi smo imali ovako lepog keca u ponudi, jer bi situacija bila drugačija. Ono što Vam isto toplo preporučujemo a kvota je 1.5 je 1+I&2+ za celu. Nama to deluje primamljivo jer Jangeri nemaju šta da čekaju, već moraju da napadnu odmah.

Dinamo Kijev – Ajaks

Za razliku od onog prethodnog Dinama, ovaj ovde neće u Ligu Šampiona i to je svima jasno. Jeste Kijev nezgodan teren, i jeste Dinamo pravio dosta preokreta tamo, ali ovoga puta ne mogu to da odrade. Ajaks je jedan majmunski tim, koji je kontraš, i koga kada ne očekujete da napravi nešto što bi trebalo, on kao u inat svima baš tada iskontrira. Tako da večeras igramo na golove ovde, jer domaćini moraju da napadnu, a goti će čekati situaciju da upotrebe svoje najjače oružije, kontru.  I ovde je igra 1+I&2+ cela 1.5. Sa druge strane GG3+ nam je isto dobar izbor, a tu je kvota  ravno 2, što je po nama ok.

AEK – Mol Vidi

Ovde ne pipate ništa jer su ova dva tima baš onako za izbegavanje. Ubeđeni smo da je Videoton ostao sa 11 igrača u Mađarskoj da bi imao vođstvo sada, ali kada imaš glupog crnca u ekipi, to tako ide. Od 2 do 3 nam je jedini predlog i tu je kvota 1.97, a od ostalih sugestija, možda bi odigrali crveni karton na primer, jer će ovo da bude jedna odvratna utakmica u kojoj će Grci da se valjaju a Mađari da se nerviraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *