Liga Šampiona – Najava i Tipovi za UTORAK

Pozdrav čitaoci, imali smo obaveza pa nismo toliko mogli da se posvetimo pisanju naših članaka.

Prinova nam je stigla, pa se redakcija na čelu sa mojom malenkošću par dana razbijala i od posla, a i od pića

Danas ćemo da skratimo malo naše uobičajene tipove i da iznesemo mišljenje kroz ovakav format.

 

Dinamo Zagreb – Jang Bojs

Ako je Partizan prošle godine mogao da bije ovakave Bojse, koji su malo promenili tim u odnosu na tada, budite ubeđeni da će Dinamo da ih prođe. Mi lično smo ih igrali X2 u Bernu, i da je Hajrović zaboo gol umesto stativu, sada ne bi smo imali ovako lepog keca u ponudi, jer bi situacija bila drugačija. Ono što Vam isto toplo preporučujemo a kvota je 1.5 je 1+I&2+ za celu. Nama to deluje primamljivo jer Jangeri nemaju šta da čekaju, već moraju da napadnu odmah.

Dinamo Kijev – Ajaks

Za razliku od onog prethodnog Dinama, ovaj ovde neće u Ligu Šampiona i to je svima jasno. Jeste Kijev nezgodan teren, i jeste Dinamo pravio dosta preokreta tamo, ali ovoga puta ne mogu to da odrade. Ajaks je jedan majmunski tim, koji je kontraš, i koga kada ne očekujete da napravi nešto što bi trebalo, on kao u inat svima baš tada iskontrira. Tako da večeras igramo na golove ovde, jer domaćini moraju da napadnu, a goti će čekati situaciju da upotrebe svoje najjače oružije, kontru.  I ovde je igra 1+I&2+ cela 1.5. Sa druge strane GG3+ nam je isto dobar izbor, a tu je kvota  ravno 2, što je po nama ok.

AEK – Mol Vidi

Ovde ne pipate ništa jer su ova dva tima baš onako za izbegavanje. Ubeđeni smo da je Videoton ostao sa 11 igrača u Mađarskoj da bi imao vođstvo sada, ali kada imaš glupog crnca u ekipi, to tako ide. Od 2 do 3 nam je jedini predlog i tu je kvota 1.97, a od ostalih sugestija, možda bi odigrali crveni karton na primer, jer će ovo da bude jedna odvratna utakmica u kojoj će Grci da se valjaju a Mađari da se nerviraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *