Rusija – Saudijska Arabija Najava i Tipovi: Ludilo Počinje !!!!

  •  
  •  
  •  
  •  

Najava i tipovi prve utakmice Svetskog Prvenstva u Rusiji, Rusija – Saudijska Arabija.

Rusija je sedam mečeva bez pobede, a u poslednjih 8 uzastopnih su primili makar po gol

Saudijci su pak izgubili poslednja tri

Rusija – Saudijska Arabija Najava

Ono što smo čekali u poslednje četiri godine, upravo kreće. I da budemo iskreni, nije moglo da se otvori sa gorom utakmicom od ove. Verujte da bi utakmica između rekreativaca Crne Trave i Brze Palanke bila poprilično zanimljivija, bez ikave ironije i sarkazma. Jednostavno ocaj su i Rusi i Saudijci, sa naglaskom na tome da su naša braća, loša do koske i da jedva čekamo da igraju sa Egiptom i zategnemo na Afrikance i uzmemo pare. Ovaj meč je prevrtljiv, i da Vas ne lažemo, iako je mala kvota na Zbornaju, jedina njihova prednost je što su kući, pa ih možda sudije malo poguraju. U sledećem pasusu Vam donosimo predloge za klađenje, i tipove koji mogu da Vam namaknu neku kintu.

Rusija – Saudijska Arabija Tipovi

Rusi su primili gol na poslednjih 8 utakmica, dok su arapi uspeli da uvaljaju po jedan Italiji i Nemačkoj, tako da za sve Vas koji volite iznenađenja eto Vam šanse da se lepo zabavite. Rusi pored svega imaju strašne probleme pozadi i igra im Sergej Ignaševič koji i nije bio planiran da bude tu ali je zbog povreda dobio poziv da u 38 godina i dalje “brani” Akinfeeva. Kvota na to da će gosti da daju makar jedan gol je 2, i za nas je to super posao. Ako imaju šansu da to urade, evo utakmice. A Vi znate šta šeik daje za gol. I kola, i pare i zlato i jeftine Čehinje.. sveeeee.

Što se tiče konačnog rezultata, mi se ne bi igrali sa tim, i to bi batalili. Iako su Rusi favoriti, njihova igra nam nije uopše za 1.45 koliko kladionica daje.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *