Everton – Sautempton Najava i Tipovi: Anemični Sveci Nemaju Šansi

  •  
  •  
  •  
  •  

Najava i tipovi utakmice engleske Premijer Lige, između Evertona i Sautemptona, koja će biti odigrana u Subotu od 16:00h.

  • Everton je sa igračem manje bio konkurentan Vulvsima u prošlom kolu
  • Sautempton je primio makar po dva pogotka u svim pripremnim utakmicama, a u svim sem jedne 3.
  • Prošle godine je na Gudisonu bilo 1:1

Everton – Sautempton Najava

Ovo je gledajući trenutne nizove, sudar dva tima od zle majke i još goreg oca. Ali nama se čini da se tu krije nešto sasvim drugačije što se mora iskoristiti. Karamele su izgubile svih 5 pripremnih mečeva. Imaju novog trenera. Svi misle da se sporo uklapaju i da će imati problema. Mi ne, a posle ćemo Vam reći i zašto. Sautempton je stvarno za jedan budak i da biješ sve redom po stadionu.Nastavili su sa jadnom igrom, kao prošle sezone, i da nije bilo MekKartija na golu da ih povadi par puta, lagano bi izgubili od Barnlija, koji kada ode na gostovanje i ne gleda ka protivničkom golu. Tadićev odlazak nije ništa promenio, a bio je na kraju označen kao krivac za lošu atmnosferu u svlačionici. Ipak sada se vidi da je jedini krivac Čarli Ostin, koji više podseća na nekog rabadžiju nego na ozbiljnog premijerligaškog napadača.

Everton – Sautempton Tipovi

Everton je imao dosta igrača na Svetskom Prvenstvu, i dosta novajlija im se priključilo nakon tih pripremnih mečeva, ili se uopšte nisu pojavljivali na terenu. Da su ostali sa igračem više protiv Vulvsa, ne mislite ni jednog momenta da bi krajnji ishod bio bilo šta drugo sem njihove pobede. Rišarlison je pokazao da vredi svaki cent od 40 miliona evra plaćenih za njega i da ga trener Marko Silva nije za džabe poveo sa sobom. Jagilka neće moći da nastupi zbog crvenog, tako da će ga zameniti ili Kurt Zuma ili Jeri Mina. Pogledajte samo tim Karamela, i biće Vam jasno zašto su apsolutni favoriti. Sveci su jednostavno ekipa koja je još prošle godine trebala da ispadne, ali eto ostali su spletom nekih okolnosti, i vrlo verovatno će ove godine da putuju u Čempionšip. Naš savet za klađenje u ovom meču je čist kec, koji se vrednuje u Soccer kladionicama sa kvotom 2. Da Karamele daju dva gola je 2,10, što je imajući u vidu bednu odbranu Sautemptona i njene performanse u pripremama, kada je inače igrala kompletna, vrlo moguće.

Everton pobeđuje 2,0

Everton daje dva gola 2,10

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *