Kolina se Opet Oglasio u Slučaju Zvezda !!!

  •  
  •  
  •  
  •  

Jedan od najpoznatijih delilaca pravde u istoriji fudbala, Pjerluiđi Kolina se nakon samo par dana od njegovog obraćanja u emisiji Top Gol, još jednom oglasio u istom sportskom programu. Naime, upitan da prokomentariše sva zbivanja vezana za Večiti Derbi i famu koja se zbila oko istog, Kolina je rekao da stoji iza svojih reči i da nema problema da njegove reči prenose mediji u Srbiji, ali je dodao i još jednu pojedinost vezanu za utakmicu u Kruševcu, koju je Crvena Zvezda ove Srede dobila.

“Ja nemam problema da ponovim ono što sam već rekao, a to je da je lopta prilikom Boaćijevog gola prešla liniju pola metra. Drago mi je što su to mediji u Srbiji preneli, jer ja nemam problema da kažem istinu. Isto tako mogu sa sigurnošću da kažem da je golman Crvene Zvezde zaslužio crveni karton u Kruševcu jer je namerno igrao rukom. Svako namerno igranje van šesnaest metara je kažnjivo crvenim kartonom”

Izgleda da Kolina pomno prati naše prvenstvo. Ovaj intervju možete naći na web stranici Top Gol emisije, odmah pored onog vezanog za Veciti Derbi koji je Blic preneo. Isto tako apelujemo na Blic da prenese i ovaj članak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *