Kopenhagen – Atalanta Najava i Tipovi: Boginja Pobeđuje

  •  
  •  
  •  
  •  

Najava i Tipovi, utakmice Liga Evrope, između Kopenhagena i Atalante koja će biti odigrana u Četvrtak u 18:30h

  • Kopenhagen je trenutno 12 utakmica bez poraza
  • Osam od 10 prethodnih mečeva Atalante su završeni sa 3 ili više golova, dok su zadnjih 5 Kopenhagena kući imali istu efikasnost
  • La Dea je bez poraza u 10 mečeva u nizu
Kopenhagen – Atalanta Najava

Nakon 0:0 u Bergamu, mnogi su se zapitali hoće li Atalanta da prođe Dance. Skuplji tim i mnogo poznatiji igrači nisu napravili prevagu, ali kada je Boginja u pitanju, posebno u Evropi to ništa ne mora da znači, jer oni daleko bolje partije imaju na strani. Kopenhagen se nekim čudom izvukao da ne ode kući sa dva gola u mreži, i verujemo da su vrištali od sreće nakon sudijinog posledenjg zvižduka. Analizza ovog meča, to jest, tipova koji su Vam spreljeni Vas čeka u sledećem pasusu, ali da Vam prekratimo muke, dvojka je ovde zakucana.

Kopenhagen – Atalanta Tipovi

Uzmite telefone u Vaše ruke i pogledajte statistiku prvog susreta ova dva tima. Atalanta je prosto oduvala Dance, ali jednostavno nisu dali gol. Imali su 11 šuteva u okvir gola, gosti samo jedan, i ono što je nas fasciniralo je da su to postigli iako se Kopenhagen non stop branio. E pa sada zamislite kada se malo otvore kakav će biti epilog. Druga postava Boginje, bez Papua Gomeza, je mogla lagano da dobije Romu na Olimpiku, koja je igrala u najjačem sastavu, tako da nećemo da okolišamo mnogo, već zatežite dvojku, jer je kvota na to 1.75 u Mozzart kladionicama. Isto tako mi bi odigrali da gost da dva gola u toku meča. Kvota je slična kod svih kladionica i mislimo da je to ok ponuda. Ipka su Italijani mnogo iskusniji, i bolji, ali ima tu i priča da Atalanta juri Ligu Evrope da bi uzela nešto para jer su sada premije veće. Prošle godine su prošli i grupu uzeli nešto novca, i odamh nisu morali da prodaju najbolje igrače, što znači da im je isplativo.

Dvojka, kvota 1.75

Gost 2+ kvota 1.77

Zicer, Atalanta ide dalje 1.25

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *