Sinsinati Bengals – Baltimor Rejvens Najava i Tipovi

Thursday Night football, možda nije popularan kao MNF, ali nema veze, kod nas je svaka utakmica NFL šou za sebe. Drugo kolo kreće iz Sinsinatija, gde će se divizijski rivali odmeriti u jednoj tabadžijskoj utakmici. Nakon ove tekme, Blagoje Vam sprema najavu celog kola, koja će Vas čekati najkasnije do subote, a nakon toga će ispratiti i Monday Night Football sa svojim pikovima i analizama. Karolinu smo pogodili sve što smo predložili, i nadamo se da ćemo taj trend nastaviti i ovde.

Sinsinati Bengals – Baltimor Rejvens Najava

AFC North divizija je jedna on najtežih za igru u celoj NFL organizaciji. Sve ekipe koje su tamo, sem Klivlenda, su ekstremno defanzivne, i njihova cela filozofija igre se zasniva na tvrdoj odbrani i veoma grubom stilu igre. Setite se samo prošlogodišnjih okršaja Stielrsa i Baltimora ili Sinsija. Ali da se vratimo mi na ovaj meč. Oba tima su pobedila u prvom kolu, Bengalsi su istresli Koltse u poslednjoj čevrtini meča u Indijanapolisu kada su naređali 17 poena i preokrenuli rezultat za trijumf 23:34, dok su Rejvensi unakazili Bafalo Bilse sa 47:3. Čisto da im pokažu da nisu zaslužili da idu umesto njih u plejof prošle godine. A ne znamo da li se sećate kako se to desilo. Baltimor je izgubio zadnju tekmu sezone u zadnjem minutu, tako što je Endi Dalton, kvoterbek Bengalsa bacio na četvrti daun pas za tačdaun ka Tajleru Bojdu i eliminisao velikog rivala, iako njima ta pobeda apsolutno ništa nije značila, dok je Gavranovima bila sve. Ali, to je to AFC North rivalstvo, koje ćete tek videti kako je. Srbi-Hrvati, Srbi-Šiptari, taj fazon. Ili možda još bolje, Split ostatak Hrvatske.

Sinsinati Bengals – Baltimor Rejvens Tipovi

Iako mnogi misle da je pobeda Baltimora previsoka u odnosu na kvalitet Bafala i da će se na strani odbrana Rejvensa malo manje isticati nego kući, mi apsolutno sumnjamo u te procene. Blagi favorit po svim kladionicama jesu domaćini, ali nama se to tako ne čini. Flako jeste nesiguran, ali Lamar Džekson je tu, i videli smo da će ga Gavranovi koristiti i u regularnim situacijama, a ne samo u momentima kada je sve rešeno. Tako da gosti imaju na raspolaganju dve vrste igre i kombinovaće to u zavisnosti od rezultata i toka utakmice. Džekson je jedan od najboljih ikada trkača među koledž kvoterbekovima, i gledajući njegove tekme, mi mislimo da će Flako u naredne dve sezone da putuje. Ono što takođe hoćemo da dodamo jeste odlično hvatačko jezgro ovog tima. Sa Majklom Krebtrijem koji je stigao iz Rejdersa, i još par likova koji su došli ovog leta (Snid, Braun) i onim postojećim, Baltimor ima neuporedivo više opcija u ofanzivi, tako da će se Kolins rasteretiti, i Rejvensi će diverzifikovati svoju igru u napadu. Bengalsi jesu dobili na strani, ali je u pitanju bio jadni Indijanapolis, za koga sumnjamo da će imati više od 4 do 5 pobeda ove sezone, iako je Endrju Lak oporavljen. Dalton je poludeo u zadnjoj četvrtini, i tih 17 poena se ne mogu baš ponavljati tako često. Jeste stadion Sinsija jedan od najvrelijih, ali nama nešto sugeriše da je ovde dvojka izvesnija nego kec. E sada, na 44.5 poena, se već dvoumimo, jer ako kojim slučajem Džekson preuzme palicu od Flaka, vrlo je moguće da će se to probiti. Ali to je ako. Tako da je naša finalna prognoza, dvojka na Baltimor, kvota je 1.95, i manje od 44.5 poena.

 

Baltimor pobeđuje 1.95

Manje od 44.5  1.85

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *