Svetsko Prvenstvo – Petak 15. Jun: Najava i Tipovi

  •  
  •  
  •  
  •  

Ovaj Petak na donosi tri utakmice, od kojih je naravno derbi između Španije i Portugala najzanimljivija od svih.

Pošto nam je realno mnogo da pišemo sada najave za svaku utakmice posebno, uvešćemo pravilo da dok je grupna faza, sve tri utakmice analiziramo u jednom teksu, a da kada krenu eliminacije, svaku tekmu analiziramo u zasebnom članku. Naravno napravićemo izuzetak u nekom slučaju, kada nas ne mrzi i kad imamo vremena. Jer realno, Svetsko je, i pićemo pivo i gledati fudbal po celi bogovetni dan.

Pa da počnemo.

Egipat – Urugvaj

Obe ekipe igraju tvrd fudbal. Za Urugvajce je to već opšte poznato i njihob stil igre ste mogli da vidite na prethodna dva prvenstva. Što se Egipta tiče, filozofija je sledeća. Branimo se, damo loptu Salahu i Alah neka nam je u pomoći. Mada da budemo iskreni pitanje je da li će Salah i igrati ovu tekmu, jer je u Sredu prvi put trenirao posle finala LŠ. Urugvaj nije ekipa protiv koje bi Faraoni jurili neke bodove, i mislimo da će ga Kuper sačuvati za Ruse i Saudijce. Svejdno i sa njim i bez njega, Urusi su mnogo bolja ekipa, i što je još bitnije iskusnija u ovakvim situacijama, tako da nam je njihova pobeda uz nizak broj golova ovde onako, najlogičnija solucija. Čista dvojka je 1.7, a kombinacija X2&0-2 čak 1.82. Po nama je i ova potonja solucija super.

Maroko – Iran

Iranci su imali jednu nezgodu da im i Grci i Kosovo otkaž finalne provere pred put u Rusiju, tako da je njihov plan priprema pomalo poremećen. Nisu nikakva posebna ekipa van njihove zemlje i ako pogledate rezultate koje su pravili u gostima u poslednjih par meseci sve će Vam biti jasno. Maroko sa druge strane izgleda poprilično ozbiljan u odnosu na njih i verovali ili ne, oni su u seriji od 18 mečeva bez poraza. Da, da, 18 mečeva. Ako se sećate i nas su dobili sa 2-1 u Torinu, kada je Kolarovu naručena suknjica bila. Naš predlog u ovom duelu je kec, koja ima kvotu 2.45, što znači da ne čekate niti jedan momenat nego odmah pojurite u kladžu i cepajte.

Portugal – Španija

Ovo sa Lopetegijem je totalno sjebalo Furiju. Kakav frajer jebote, ne možemo da verujemo. No, šta da se radi. I pored svih turbulencija mislimo da Španci imaju kvalitet za visoke domete, ali da uzmu titulu, više ne. Pošto je Jero postao naprečac selektor, mislimo da će gledati samo da ne izgubi ovaj meč, a sa druge strane, Portugal bi svejedno igrao zatvoreno, zato braćo, i po koja sestro koja ovo čita, od 0-2 je milina. Kvota na ovaj predlog za klađenje je 1.62.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *