Srbija – Ocena Svih Igrača Na Svetskom Prvenstvu

  •  
  •  
  •  
  •  

Kažu da se ocene i procene ne daju kada je glava vruća i da treba prespavati pa ujutru rasuđivati, trezveno i mirno. U zadnjih 20 godina, jedno 40 puta smo to radili, posebno kada je fudbalu u pitanju. E sada ćemo to malo drugačije da postupimo.

Reprezentacija Srbije, fudbalska, odavno ne bi trebalo da se gleda. Zašto? Jer kada se i napravi nešto dobro, naš menadžerski lobi to vrlo brzo razjebe…Na fascinantan i efikasan način. Vrlo verovatno je većina Vas na poluvremenu utakmice protiv Švajcarske videla Zvezdana Terzića kako u tunelu čeka naše reprezentativce… Sve je bilo jasno posle toga, ali baš sve.

Znači da sublimiramo stvari. Muslin nas je tamo odveo, imali smo igru kakvu takvu sa njim, zamenjen je zbog SerGEJA, koji ništa nije uradio, gurani su raznorazni likovi i izduvali smo ga. Delom zbog sudije, a velikim delom zbog trupca Krstajića, kog smo već označili i pre prvenstva kao najslabiju kariku ove selekcije, i to pročitajte u ovom tekstu. Ukratko to je to..

Sada idemo korak po korak i predstavljamo svakog igrača koji je kročio na teren, zajedno sa trupcem Krstajićem koji će na kraju takođe dobiti svoju valorizaciju.

 

Stojković 8

Da li će zaista neko da mi kaže da Mustafa nije intervenisao najbolje što je mogao, kad god je primio gol? Šta mislite, sjebo ga Paulinjo jedan na jedan, i Šaćiri u kontri, a on nije ispružio ruku ili nogu dovoljno brzo. Velika većina tipova koje ovo govori, ne stigne da obriše sline kad im procuri nos, a tek da ne pričamo o situacijama kad lopta ide ka njima 5 puta sporije nego ka golmanu Partizana. Ono što je on odbranio, je za svaku pohvalu, i bili bi mnogo ubedljivije poraženi da nije bilo njega, tako da, on je svoje odradio najbolje što je mogao. Realno.

Kolarov 6.5

Ovo 0.5 je samo zbog toga što je dao gol protiv Kostarike. U oba sledeća meča je podbacio, nije ništa napravio na terenu. Stanite za momenat i razmislite o tome. Napred neubedljiv, pozadi, hajde da kažemo solidan, ali od njega je mnogo više očekivano od ovog prikazanog. Kao kapiten, nije znao da kontroliše ekipu na terenu, niti daje usmerava, a pored slabog trenera kakav je trupac Krstajić, treba ti jedna dominantna figura da vodi sve to. Donji prosek, kranja ocena.

Tošić 6.5

Koliko je dobro odigrao protiv Kostarike, toliko je ukenjao protiv Švajcarske. I ne mislimo to zbog gola koji je primljen na kraju, već zbog toga što nije dao jebeni gol sa tri metra. U suštini nije imao velike kikseve i ovo što mu se desilo protiv Šipaca je posledica toga što je Luka Milivojević izvučen iz igre.

Milenković 10+

Dobili smo jednog štopera za sledećih 10 godina, vrlo verovatno i boljeg nego Vidića. Alal mu vera kako je igrao. Niko ga nije nadmudrio, ali niko, čak ni Nejmar i Brazilci. Stvarno je bio naš najbolji igrač na celom šampionatu, i može se reći da je dečko bomba i da ga Simeone ne traži bez razloga.

Ivanović 6.5

Nit smrdi Bane nit miriše. U skladu sa svojim mogućnostima je i odigrao i to je to, nema neke preterane filozofije u njegovim nastupima.

Luka Milivojević 9.5

Odmah iza malog Milenkovića. Znači gde je lopta tu je on. Tačka. Da nije bilo njega mi bi samo tako bili bušni na sredini. Pogledajte protiv Kostarike i Švajcaraca kako je jurcao tamo amo i pokrivao jebenog SerGEJA i njegova leđa, koja su uvek uvek bila zaštićena. Kidisao je sa sve povredom, ali to niko nije primetio, jer su svi bili zauzeti drugim stvarima. Svaka čast butaz, majke mi.

Matić 5

Uz SerGEJA, najveće razočarenje.. Brate, malo manje DAVI JEBENU LOPTU i dodaj je nekome… znači smorio je koliko je vukao loptu i neki se kurac gurao sa svima kao da hoće da pokaže da je najjači na terenu. Ničemu nisi doprineo i ništa nisi uradio. A sad bi da se povučeš, zasitio si se. Ma jedi bre govna.

SerGEJ 0

Jedna velika nula za tim, ali zato kad se svi tale oko njega biće fino. Uglavnom za nas obične posmatrače kurac, kao i za repku, ali eto para Boga ne moli. Oterasmo Muslina zbog njega i šta smo dobili? Karinu braćo. Šiptarsku karinu. Niko nije smeo da ga izvuče iz igre, a on se ukopavao na polovini i ništa nije uradio. NIŠTA. I zato 0 ovom geju od nas, i jebali te tih 100 miliona.

Ljajić 6.5

Uvek žrtva taktike, kod svakog trenera, pa i sad kod trupca Krstajića. Umesto da izvuče ovog pederka iz Lacija i ubaci njega odmah na poluvremenu protiv Švajcarske on ga na kraju stavlja na bok.. Pa bravo budače jedan. Nije bio loš protiv Kostarike, a protiv Brazila usamljen, tako da jebi ga, nije to to, i nikada neće ni biti, jer u našoj reprezentaciji neće moći da igra na svojoj poziciji, iza napadača.

Tadić 6.5

Na momente prikazivao svoje umeće, ali samo na momente. Sem šuta protiv Šipaca, bezopasan po gol. Nije bio prodoran oko 16 metara, tek na pola kada se vrati nešto napravi, ali veoma tanko za ono što smo mi očekivali.

Kostić 5

Vezu dečko nema. Ali vezu. Pustite te priče da on pomaže odbrani, vidimo, sve je nagrdio koliko je pomogao u tim momentima. Još protiv Kostarike kada je usrao onu kontru, se videlo da nije on taj za ove mečeve, jer da jeste ne bi se vukao po klubovima koji se bore za opstanak u Bundesligi već 5 godina. Znači totalni promašaj, totalni.

Radonjić 5

Kažu brate imao prodor protiv Brazila si video kako ih je pretrčao.. A jel video neko koliko lopti pre toga izgubio? Jednostavno on je morao da igra da Terzić zakači malo i to je to, nema velike filozofije. Dečko može da igra kod nas, brz je, ali ne ume da da gol i ćao. To je Ren, Sampdoria, Espanjol, to je njegov domet.. Živi bili pa videli, Darko Lazović je za njega izmislio fudbal.

Miloš Veljković

buahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahaahahhahahahahaha

Rukavina 6.5

Ništa spec, ni dobro ni loše da se ne lažemo, nije mnogo zasrao protiv Brazila.

 

Trupac Krstajić -10

Svaka čast za praznoglavca, jer je nadmašio sve moguće projekcije njegove gluposti ispričane pred šampionat. Ovo je jebeno nerealno koliko je dečko, ono, glup. Da ti ne prepoznaješ ništa i ne menjaš kada te pritiskaju i kada je momentum na strani protivnika. Ali on je samo dokaz da je naša repka menadžerska i to je to.

 

Sve čega su se reprezentacije Srbije, SCG, Jugoslavije itd, dotakle su usrale. Znači daju nadu i useru te. Naprave dobar rezultat, ti menjaš ceo tim, selektora i taktiku, da bi se neko istalio i zakačio proviziju od prodaje.. Toliko..

I zato dobro razmislite da li vredi da se gleda naša Srbija u fudbalu, i setite se ovog iskustva kada smo otišli na SP kao jak tim, sa dobrim rezultatima, kadar da napravi nešto veliko.. Sve to smo 6 meseci pred turnir usrali, razjebali i na kraju doživeli samo takvo pišanje po faci od strane Šipaca.. To je sada bilo, bilo je i pre i biće uvek u budućnosti…

Brih je ovde samo bio jedan odličan alibi za naše majmune, i svi će sada da se sakriju iza njega..

Ne kažemo da ono govno nas nije osakatilo, ali i pored toga mogli smo da bijemo Švajcarsku Albaniju, da smo samo malo pametnijeg trenera imali od trupca Krstajića.

 

Ćao sad, idite pizdite kao što i ja radim, dok Zvezdan čeka u tunelu da sastavi tim, dok SerGEJev transfer vrši posao našima iz saveza, dok vi pizdite i nemate pare.. I gledajte Orlove…

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *